Fukseille

Hei uunituore polvilainen – eli politiikan ja viestinnän fuksi vuosimallia 2020!

Paljon onnea, sillä olet avannut oven juuri opiskelijaelämään vailla vertaansa. Valtiotieteellinen tiedekunta sekä politiikan ja viestinnän opinnot odottavat sinua ihan nurkan takana, ja fuksisyksy on pian täällä. Opiskelujesi aloittamista ovat sujuvoittamassa ja ohjaamassa sekä kandi- että maisteriohjelmien tuutorit, jotka ottavat jokaiseen uuteen opiskelijaan henkilökohtaisesti yhteyttä heti opiskelijavalintojen julkaisun jälkeen. Omat tuutorisi ovat sinua varten koko fuksivuoden ajan, heiltä saat neuvoja ja vinkkejä ihan mihin tahansa opiskelijaelämään liittyvään ja vastauksia kaikkiin kysymyksiisi. Ota siis rohkeasti kaikki irti tuutorisi tarjoamasta avusta! Heitä voit jo etukäteen käydäkin seuraamassa Instagramissa nimimerkin @polvituutorit takaa, erityisesti, jos et vielä tiedä oman tuutorisi nimeä tai yhteystietoja.

Muista myös liittyä Valta ry:n jäseneksi tällä lomakkeella.  

Tykkää myös Vallan facebook-sivusta sekä laita seurantaan instagramissa @valta_ry, niin pysyt kärryillä Vallan tapahtumista!

Tälle sivulle päivitetään lisätietoja fuksisyksyn meiningeistä, joten sivua kannattaa pitää silmällä tuoreimpien tietojen saamiseksi. Merkitse alla olevat päivämäärät kalenteriisi, jotteivät fuksitapahtumat jää sinulta välistä! Koronavirustilanteen aiheuttamat muutokset päivämääriin ja tapahtumiin ovat mahdollisia.

18.8. Varaslähtö fuksirientoihin etätutustumisena Zoomin välityksellä

19.8. Polvin fuksiriennot

24.8. Helsinki-tour

25.8. Polvin fuksipiknik

26.8. Yhteistä urheiluhengailua Kaisaniemen puistossa

2.9. Polvin fuksiaiset

11.9. Kannunvalajien fuksisuunnistus kaikille valtsikan fukseille

12.9. Polvin fuksisitsit

30.9. Kannunvalajien fuksisitsit

23.-24.10. Kannunvalajien fuksimökki

14.-15.11. Polvin fuksimökki

Vielä kerran paljon onnea tuore valtsikalainen, nähdään syksyllä!