Fukseille

Hei uunituore polvilainen – eli politiikan ja viestinnän fuksi vuosimallia 2019!

Paljon onnea, sillä olet avannut oven juuri opiskelijaelämään vailla vertaansa. Valtiotieteellinen tiedekunta sekä politiikan ja viestinnän opinnot odottavat sinua ihan nurkan takana, ja fuksisyksy on pian täällä. Opiskelujesi aloittamista ovat sujuvoittamassa ja ohjaamassa sekä kandi- että maisteriohjelmien tuutorit, jotka ottavat jokaiseen uuteen opiskelijaan henkilökohtaisesti yhteyttä heti opiskelijavalintojen julkaisun jälkeen. Omat tuutorisi ovat sinua varten koko fuksivuoden ajan, heiltä saat neuvoja ja vinkkejä ihan mihin tahansa opiskelijaelämään liittyvään ja vastauksia kaikkiin kysymyksiisi. Ota siis rohkeasti kaikki irti tuutorisi tarjoamasta avusta! Heitä voit jo etukäteen käydäkin seuraamassa Instagramissa nimimerkin @polvituutorit takaa, erityisesti, jos et vielä tiedä oman tuutorisi nimeä tai yhteystietoja.

Muista myös liittyä Valta ry:n jäseneksi tällä lomakkeella.  

Tykkää myös Vallan facebook-sivusta sekä laita seurantaan instagramissa @valta_ry, niin pysyt kärryillä Vallan tapahtumista!

Jo nyt voit merkata kalenteriisi muutaman polvin fuksille tärkeän päivämäärän:

22.8. Polvin fuksiriennot

24.8. Kannugames

26.8. Helsinki tour

28.8. Fuksien norsufutista

31.8. VALTAVA-festivaalit

3.9. Fuksiaiset

5.9. Kannunvalajien fuksisuunnistus

9.9. Vallan kuppalabileet

15.9. Fuksisitsit

26.10. Vallan vuosijuhlat

27.10. Vallan vuosijuhlasillis

Tälle sivulle päivitetän lisätietoja fuksisyksyn meiningeistä, joten sivua kannattaa pitää silmällä tuoreimpien tietojen saamiseksi.

Vielä kerran paljon onnea tuore valtsikalainen, nähdään syksyllä!